Okulumuzda, Etimesgut ilçesinde görevli İngilizce Öğretmenleri ile ilk PDC toplantısı gerçekleştirildi!

"Birlikte İngilizce (English Together)" projesi, Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından British Council ve Sabancı Vakfı işbirliği ile 2020 yılından beridir yürütülmekte olan ve devlet okullarında İngilizce eğitim ve öğretiminin iyileştirilmesini hedefleyen bir projedir.

Bu proje kapsamında, Etimesgut Mesleki Gelişim Toplulukları (Professional Development Communities-PDC) ilk toplantısı 9 Aralık 2022 tarihinde Akbilek Fen Lisesi'nde gerçekleştirildi. Proje eğiticisi İnci Keçik'in yürütücülüğünde ve Etimesgut ilçesinde görevli İngilizce öğretmenlerinin katılımı ile "İngilizce Öğretiminde Biçimlendirici Değerlendirme Yöntem ve Teknikleri" isimli bir seminer düzenlendi.

20.12.2022 341

20-12-202220-12-2022